פסטה אללה פוטנסקה
פסטאן אללה פוטנסקן הוא ללא חלב ופסקאטריאן ומספק כ 5 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 35 דקות. אם יש לכם פתיתי פטרוזיליה, זיתים יווניים, צלפים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטאן אלה פוטנסקה {פשוטו כמשמעו פסטה בסגנון של זונה}, ארוחת ערב: פסטאן אלה פוטנסקה, ו פסטאן אללה פוטנסקה ללא גלוטן.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מבשלים פילה אנשובי בשמן למשך 2 דקות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות, המים, רסק העגבניות והתבלינים.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10-15 דקות או עד להסמכה קלה. מערבבים זיתים וצלפים; מחממים.