פסטה באביב עם בייקון עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 372 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אפונה, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פסטה באביב, פסטה באביב, ו Springtime Pasta Primavera.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת אפונה מתוקה ואפונה שלג במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
ניקוז.
3
לזרוק תערובת פסטה עם צנוניות ו 5 מרכיבים הבאים; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מפזרים בייקון, אם תרצה, גבינת עיזים מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
* 1 (16-oz. ניתן להחליף את הפסטה farfalle (עניבת פרפר).