פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה
פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, שמן זית, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה עם גואנצ'ילה, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל ' מטריציאנה.
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בתבנית מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ 'מניחים את פרוסות הגואנצ' ילה בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שרוב השומן הועבר מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים את הבשר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
השלך מחצית מהשומן מהתבנית, והשאיר מספיק לציפוי, ובשל את פתיתי השום, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים את שלושת המרכיבים הללו בתבנית, מוסיפים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, עד שהבצל, השום והגואנסיאלה חומים זהובים בהירים. מתבלים במלח ופלפל. אתה יכול להוסיף שמן זית כתית אם יש צורך לשמור על ארומטים מן הבוער.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Guanciale
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
מבשלים את הבוקאטיני במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך עדיין אל דנטה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב רותח. הגבירו את החום לגובה וזרקו למעיל. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם גבינת פקורינו מגוררת טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.