פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם רוטב עגבניות לא לבשל טרי. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי אורגנו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו פסטה ברוטב עגבניות ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העגבניות, שמן, שום, פטרוזיליה, אורגנו, מלח נמדד ופלפל בקערה גדולה, לא מגיבה ומערבבים לשלב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז.מיד מוסיפים את הפסטה החמה לקערה עם העגבניות.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, גבינת עיזים ופרמזן נמדדת, וזורקים עד לשלב שווה.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר, עוברים יותר פרמזן בצד.