פסטה ברוטב צדפות
פסטה עם רוטב צדפות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם ברוקולי, אורגנו, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו פסטה ברוטב צדפות, רוטב צדפות לבן עם פסטה, ו פסטה ברוטב צדפות לבנות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל פטריות ופלפל בל ב 2 כפות חמאה עד רך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. קיטור ברוקולי במסננת על מי פסטה, או באוניית קיטור, עד ירוק בהיר, 5 עד 10 דקות.
לזרוק פסטה מבושלת עם 1/4 כוס חמאה, פרמזן, אורגנו, פטרוזיליה, אבקת שום ופלפל שחור. לכסות ולהניח בצד כדי להתחמם.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמיס 1/2 כוס חמאה. לזרוק בקמח בבת אחת ולהקציף עד חלקה.
מקציפים במרק שמנת ועוף קצת בכל פעם ומבשלים עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בצדפות וברוקולי שמור, פטריות ופלפל.