פסטה עם רוטב שמנת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. לכו לחנות, קחו את "בצל", "גבינת נויפכטל" בפילדלפיה, "מעדניית אוסקר מאייר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו חברת בית הפסטה פטוצ'יני אלפרדו-רוטב שמנת עשיר שפך על פסטן הוא תענוג אמיתי, פסטה עם רוטב פטריות-אפונה שמנת, ו פסטה עם רוטב בשר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים מרק ופלפל מרוסק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מרק
4
לטאטא Neufchatel; לבשל ומערבבים על אש נמוכה עד Neufchatel נמס ורוטב מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
Neufchatel
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
לבשל פסטה לפי ההוראות רק עד אל דנטה. בינתיים, מערבבים אפונה 1/3 כוס גבינת פרמזן לרוטב; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פסטה
רוטב
אפונה
6
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
7
מניחים בקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
להוסיף רוטב; לזרוק מעיל. למעלה עם בשר חזיר ופרמזן.