פסטה ברוקולי שום
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטה ברוקולי ושום, פסטה שום ועשבי תיבול עם ברוקולי, ו ברוקולי ראבה ופסטה שום.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים מניחים ברוקולי בסל קיטור.
מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בסיר מטגנים שום בשמן עד שהוא רך.
מסננים פסטה; מוסיפים לסיר וזורקים לציפוי.
מוסיפים את הברוקולי, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל; לזרוק לאיחוד.