פסטה דלעת
פסטה דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: היום 1}, פסטה דלעת, ו פסטה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק 1/2 גבינת פרמזן כוס עם פסטה, ולשמור חם.
להמס חמאה בסיר גדול על חום בינוני; להוסיף כרישה וסלרי, ו לטגן עד מכרז.
להוסיף דלעת; לטגן 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
לעבד תערובת דלעת בבלנדר עד חלקה. חזור לסיר; מערבבים בקצפת, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם.
מגישים מעל פסטה; העליון עם שאריות גבינה.