קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה ליום סנט ג'וזף: Lasagnette del San Giuseppe

פסטה ליום סנט ג'וזף: Lasagnette del San Giuseppe
אם אתה צריך 8 עלי בזיליקום, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: פחזניות יום סנט ג'וזף / Sfinci di San Giuseppe, ארוחת ערב: נסורת סנט ג'וזף עם פסטה, ו עגל ג'וזפה.

הוראות

1
במחבת קטנה על חום בינוני, בעדינות טוסט השקדים כפית שמן זית עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר שקדים ללוח חיתוך דק קוצצים. בשמן שנותר במחבת, פירורי לחם טוסט עד חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
3
מערבבים פירורי לחם עם שקדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף 2 כפות שמן למחבת. מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים אנשובי ולרסק לתוך שמן עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את האנשובי והשמן לקערה עם פירורי הלחם, ומתבלים עם הרבה פלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
אנשוביאנשובי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את השמן הנותר למחבת, על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד מספיק זמן כדי לשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
9
מוסיפים בזיליקום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
10
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת, טיפה בפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
ניקוז ושמלה עם רוטב עגבניות וחצי תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
לחםלחם
12
מפזרים את תערובת הפירורים הנותרת מעל ומגישים מיד.
13
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
15
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
16
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח