אם אתה צריך 8 עלי בזיליקום, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: פחזניות יום סנט ג'וזף / Sfinci di San Giuseppe, ארוחת ערב: נסורת סנט ג'וזף עם פסטה, ו עגל ג'וזפה.
הוראות
1
במחבת קטנה על חום בינוני, בעדינות טוסט השקדים כפית שמן זית עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שקדים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר שקדים ללוח חיתוך דק קוצצים. בשמן שנותר במחבת, פירורי לחם טוסט עד חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שקדים
טוסט
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
3
מערבבים פירורי לחם עם שקדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שקדים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הוסף 2 כפות שמן למחבת. מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים אנשובי ולרסק לתוך שמן עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את האנשובי והשמן לקערה עם פירורי הלחם, ומתבלים עם הרבה פלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם
אנשובי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים את השמן הנותר למחבת, על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
8
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד מספיק זמן כדי לשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
9
מוסיפים בזיליקום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
10
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת, טיפה בפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
ניקוז ושמלה עם רוטב עגבניות וחצי תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
לחם
12
מפזרים את תערובת הפירורים הנותרת מעל ומגישים מיד.
13
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
15
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
16
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.