פסטה ממולאת בדלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטן מלא דלעת. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ברנדי, עלי מרווה קלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת קרם חמאה מלא Macarons עם דלעת ספייס שוקולד מריר גנאש, מאפים מלאים בדלעת, ו פלפלים מלאים בפסטה.
הוראות
כדי לעשות מילוי: בקערה, מערבבים דלעת, פירות קרמונה בסירופ חרדל, גבינת פרמזן, עוגיות אמרטי מרוסקות, פירורי לחם, אגוז מוסקט, מלח וברנדי.
כדי להכין פסטה: במעבד מזון, מערבולת 2 כוסות קמח ומלח להתמזג; מוסיפים ביצים וחלמונים ביצה, ומערבלים עד הבצק מחזיק יחד (או בקערה, לערבב מרכיבים עם מזלג). לגרד בצק פסטה על לוח מקומח קל להתגלגל מעיל עם קמח. ללוש עד הבצק מרגיש חלק, הוספת קמח כנדרש כדי למנוע דבק, על 1 דקה אם מעורבב במעבד מזון, 15 דקות אם עורר. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 עד 15 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל מנה לכדור חלק.
מגלגלים כל כדור דרך מכונת פסטה לעובי 1/16 אינץ', או מתגלגלים על לוח מקומח. עם שריון 2 3/4 אינץ ' חותך עגול, לגזור 48 עד 50 סיבובים פסטה. לאסוף בצק לפי הצורך; להשליך עודף.
כפית חלק שווה של מילוי על מרכז כל סיבוב פסטה (כ 1 כפית). לחה פסטה חישוקים עם מים, לקפל מעל כדי לצרף מילוי, ולחץ על הקצוות עם מזלג tines לאטום. מסדרים פסטה ממולאת על משטח מקומח (או 10 - על 15-in. מחבתות אפייה, אם עושים קדימה); בואו יבש 10 דקות, להתהפך, ויבש 20 דקות יותר (או לכסות אטום וצינה).
מביאים 4 ליטרים מים לרתיחה במחבת 7-8 ליטר על חום גבוה; מוסיפים חצי הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 8-10 דקות. כפי שהם מבושלים, להעביר עם כף מחורץ מגש ovenproof rimmed; לכסות עם נייר ולשמור חם על מגש התחממות חשמלית או בתנור 250. חזור לבשל פסטה הנותרים.
כדי להפוך את הרוטב: במחבת nonstick 8-10 אינץ ' על חום גבוה, להמיס חמאה.
מוסיפים עלי מרווה ומערבבים לעתים קרובות עד ירוק כהה יותר, כ -30 שניות. מיד, לשפוך על פסטה ממולאת, מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.