פסטה מעורבבת ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה השליך עם רוטב גבינה כחולה. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת אתנוס, פטוצ'יני, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה מעורבבת ברוטב גבינה כחולה, סלט גבינה כחולה, ו גבינה כחולה ופרי סלט.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, להמיס חמאה במחבת על חום בינוני.
להוסיף כרישה ואגוזים; לבשל ומערבבים 5 דקות. או עד הכרישות מכרז.
להוסיף בשר חזיר; לבשל 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מבשלים יין ושום בסיר בינוני על אש נמוכה 1 דקות.
להוסיף ממרח גבינת שמנת וחלב; לבשל עד ממרח גבינת שמנת נמס תערובת מעורבב, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה כחולה.
מסננים פסטה; מניחים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים תערובת חזיר ורוטב גבינה; מערבבים קלות.