קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם

פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה סיציליאנית עם Swordfish, שומר, מנטה, ופירורי לחם. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 926 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייק דג-חרב, מלח כשר ופלפל, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo), ו שומר סיציליאני וסלט כתום עם בצל אדום ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. במחבת רחבה ולא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את פירורי הלחם, השקדים והזרע השומר, ומתבלים במלח ופלפל. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
( 23)( 23)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
הסר לקערה ולהניח בצד, ואז למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים שום, שומר, שברי שומר, ונענע בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף שמן. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף דגים ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד מבושל רק דרך אטום באמצע, על 5 דקות בסך הכל (פחות או יותר בהתאם עובי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לצלחת ולהניח בצד.
7
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף שמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ, שומר, ועשבי תיבול למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד השומר הוא התרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את העגבניות ואת החום דרך. תשתמש במחית תפוחי אדמה כדי לפוצץ את העגבניות. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם אבל עדיין עבה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
בעוד רוטב רותח, לבשל פסטה במים מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
הסר את העור מדג החרב וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
12
מוסיפים לרוטב עגבניות ושומר, יחד עם הפסטה סחוטה. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה כדי לאפשר פסטה לספוג רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת ומגישים עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה