פסטה סרטנים גרמולטה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : שיפודי Prawn & chorizo עם גרמולטה, תבשיל סרטנים ועגבניות עם ציפוי גרמולטה, ו קורג'ט, ברוקולי ופסטה גרמולטה.
הוראות
מבשלים את הפסטה במחבת גדולה של מים רותחים מומלחים בעקבות הוראות חבילה עד אל דנטה.
בינתיים, לעשות את gremolata. במעבד מזון (או ביד), קוצצים דק את השום עם גרידה, פטרוזיליה (כוללים את הגבעולים) ורקטה. מתבלים בנדיבות, מוסיפים את השמן ואת מיץ הלימון ומערבבים כדי להכין משחה עסיסית. תניח בצד.
ממיסים את ידית החמאה עם טיפת שמן במחבת, מוסיפים את הסרטנים ומטגנים במהירות בכל צד.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ומבשלים 1 דקות או יותר עד שסרטנים מבושלים.
מסננים את הפסטה וחוזרים למחבת.
מוסיפים את הגרמולטה ואת הסרטנים צ ' ילי, לזרוק היטב מעיל ולבדוק את התיבול. חלק