תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוף יווני פסטן. במנה עיקרית זו יש 513 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו בשר עוף, גבינת פטה, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. נסו פסטה עוף יוונית, פסטה עוף יוונית, ו פסטה עוף יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שום ובצל, ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים את העוף. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שום
בצל
4
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את לבבות ארטישוק, עגבניות, גבינת פטה, פטרוזיליה, מיץ לימון, אורגנו ופסטה מבושלת. מערבבים עד מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
פסטה מבושלת
גבינת פטה
מיץ לימון
אורגנו
פטרוזיליה
עגבנייה
5
הסר מן החום, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומקשטים עם פלחי לימון.