פסטה עוף פהיטה
פסטה עוף פהיטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 307 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מכרזי עוף, תיבול פהיטה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פסטה פהיטה עוף, פסטה עוף פהיטה, ו פסטה פהיטה עוף בסיר אחד.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים פרפאלה עד אל דנטה, כ -10 דקות.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מי בישול ומחזירים פסטה לסיר.
במחבת גדולה, שמן חם על אש בינונית. לשפשף תיבול על עוף.
מוסיפים למחבת ומבשלים 4 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהם מבושלים.
מבשלים פלפלים במחבת, תוך ערבוב, עד שהם רכים בלבד, 8 דקות.
מוסיפים עוף, יוצקים חצי וחצי ומערבבים כדי לגרד חתיכות חומות. מבשלים 3 דקות, תוך ערבוב, עד מעובה. מערבבים פנימה פרמזן ומבשלים 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
זורקים תערובת עוף עם פסטה.
הוסף מעט מי פסטה אם התערובת נראית יבשה.