פסטה עוף קייג'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל עוף קייג'ון פסטן. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 948 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. אם יש לך אבקת שום, פלפל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו פסטה עוף קייג'ון, פסטה עוף קייג'ון, ו פסטה עוף קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים את העוף ואת התבלינים Cajun בשקית ניילון. שייק למעיל. במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את העוף בחמאה או במרגרינה עד רך כמעט (5 עד 7 דקות).
מוסיפים את פלפל אדום, פלפל ירוק, פטריות ובצל ירוק.
לטגן ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות. להפחית חום.
מוסיפים את השמנת, בזיליקום, פלפל לימון, מלח, אבקת שום ופלפל שחור טחון.
מוסיף את לינגוויני מבושל, לזרוק וחום דרך.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת ומגישים.