קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו

פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה, ו Prosciutto. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, שמן זית בתוספת, בצל ירוק; חלקים לבנים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו, פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטן וחמאה חומה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטה & חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס חמאה עם 2 כפות שמן heavylarge מחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף onionsand שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מפזרים מלח גס וpepper. Sauté עד מכרז(לא חום), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
4
הוסף יין; להגדיל heatto בינוני גבוה ומבשל עד liquidis מופחת זיגוג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
Addbroth ולהביא לרתיחה; להפריש.
6
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק מכרז, 2 עד 4 דקות, בהתאם לעובי של אספרגוס.באמצעות skimmer או כף מחוררת, העברהלקערה גדולה של מי קרח. להחזיר טובל מים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. באמצעות skimmer, להעביר tobowl עם אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
8
מסננים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9
להחזיר מים בסיר לרתיחה. לבשל pastauntil רך אבל עדיין מוצק לנשוך, stirringoccasionally.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
ניקוז, הזמנת 1 כוס pastacooking נוזל.
11
בינתיים, לחמם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
Addlettuce ומערבבים רק עד נבול, על 1minute.
13
מוסיפים אספרגוס ואפונה סחוטים; מערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מוסיף פסטה, 1 גבינת פרמזן כוס, ופטרוזיליה למחבת עם ירקות; לזרוק, הוספת נוזל בישול פסטה שמורות על ידי 1 / 4cupfuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מפזרים פרושוטו מעל; טפטוף עם oliveoil.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
17
מגישים, מעבירים עוד גבינה לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץאספרגוס, לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחבראש החסה חמאה או חסה בוסטון (על, cored, עלים לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' רחב2(חוֹרֶף)(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס כשרמלח גס כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)אפונה טרייה קליפה (כ 2 קילו אפונה בתרמילים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוףשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לטפטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפתגבינת פרמז'ן מגוררת דק בתוספת תוספת לזריפת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')פסטה בצורת חצוצרה או פסטה בינונית (בערך בגודל 1 אינץ')113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחבפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב2(חוֹרֶף)שאלות טחוןשאלות טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל אביב או בצל ירוק (חלקים ירוקים כהים מושלכים); חלקים לבנים חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', חלקים ירוקים חיוורים חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ