קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פסטה עם אפונה מרוסקת

פסטה עם אפונה מרוסקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה מרוסקת. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, אפונה, פפרדלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה, פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת, ו אפונה מרוסקת עם ברוסקטה מנטה.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, דופק את האפונה במעבד מזון או בבלנדר עד קצוץ אבל לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1/2 כוס של ריקוטה, מתבלים עם מלח ופלפל, ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/3 כוס מי הפסטה. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את פירה אפונה ומי פסטה שמורים וזורקים. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות. למעלה עם ריקוטה הנותרים, קמצוץ של עירית, טפטוף של שמן.טיפ: טליאטלה (tal-ya-TEL-ee מבוטא) הם סרטי פסטה רחבים יותר מפטוצ ' יני. Pappardelle (pa-par-DEL-lay) הם אפילו רחב יותר. שניהם עובדים היטב עם רטבים שמנמנים במקצת.
מרכיבים שתצטרך