פסטה עם אפונה מרוסקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אפונה מרוסקת. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, אפונה, פפרדלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה, פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת, ו אפונה מרוסקת עם ברוסקטה מנטה.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, דופק את האפונה במעבד מזון או בבלנדר עד קצוץ אבל לא מחית.
מוסיפים 1/2 כוס של ריקוטה, מתבלים עם מלח ופלפל, ודופק לשלב.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/3 כוס מי הפסטה. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את פירה אפונה ומי פסטה שמורים וזורקים. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות. למעלה עם ריקוטה הנותרים, קמצוץ של עירית, טפטוף של שמן.טיפ: טליאטלה (tal-ya-TEL-ee מבוטא) הם סרטי פסטה רחבים יותר מפטוצ ' יני. Pappardelle (pa-par-DEL-lay) הם אפילו רחב יותר. שניהם עובדים היטב עם רטבים שמנמנים במקצת.