פסטה עם בזיליקום, ארוגולה ופסטו אגוז
פסטה עם בזיליקום, ארוגולה, ופסטו אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה פסטו ארוגולן ואגוז מלך, פסטה פסטו אגוז ארוגולה עם שרימפס, ו פסטה שרימפס עם פסטו ארוגולן ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 6 מרכיבים במעבד מזון; דופק 7 או 8 פעמים או עד התערובת יוצרת משחה חלקה.
מוסיפים גבינה, מרק, מלח ופלפל; דופק עד בשילוב.
מערבבים פסטו ופסטה בקערה גדולה, משליכים למעיל.