חטיפי שיבולת שועל עם שוקולד וקרמל
חטיפי שיבולת שועל משוקולד וקרמל עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אגוזי מלך, שיבולת שועל מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל שוקולד קרמל, שיבולת שועל שוקולד קרמל, ו חטיפי שיבולת שועל עם קרמל שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). קו 13x9 אינץ 'מחבת עם לסכל, לתת לסכל לתלות 2 אינץ' על קצוות קצרים של מחבת. תרסיס רדיד עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, לערבב ציפוי קרמל ו 1 כף של תערובת העוגה; להפריש. בקערה גדולה לנצח את העוגה שנותרה לערבב, חמאה וביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 1 דקה או רק עד מתפורר. מערבבים בשיבולת שועל, באמצעות הידיים במידת הצורך. מילואים 1 תערובת שיבולת שועל כוס. באמצעות חתיכת פלסטיק לעטוף על תערובת פירור, לחץ על תערובת שיבולת שועל שנותר בתחתית מחבת; הסר ניילון נצמד.
אופים 14 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מפזרים שבבי שוקולד ואגוזים על קרום חם.
טפטוף תערובת קרמל באופן שווה על שוקולד צ 'יפס ואגוזי מלך בתוך 1/2 אינץ' של קצוות. תערובת שיבולת שועל שמורה להתפורר מעל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. שימוש בנייר כסף כדי להרים, להסיר ברים מחבת.
הסר רדיד. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה.