פסטה עם בייקון ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, רוטב עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. מתכונים דומים: פסטה, בייקון ואפונה, פסטה עם אפונה ובייקון, ו פסטה עם בייקון & אפונה מתכון.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בייקון מטגן, בצל ושום עד להשחמה קלה. מערבבים ברוטב עגבניות. מתבלים עם פטרוזיליה, בזיליקום, אבקת שום ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים באפונה. לזרוק עם פסטה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים