פסטה עם עגבנייה ובייקון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 421 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 47 אוהדים. אם יש לך שום, ספגטי, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'מטריצ' יאנה), פסטה בייקון ועגבניות, ו פסטה בייקון עגבניות.
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוציאים מהתבנית, פורצים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים שומן בייקון, ומחזירים את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
קולים בצל על אש בינונית עד שהם רכים. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בייקון ועגבניות. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
בצל
בייקון
5
בינתיים הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.