פסטה עם פלפל עוף יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 88 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 955 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, חזה עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, פסטה עוף ופלפל, ו עוף ופלפל פסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס חמאה במחבת עד רוחש; מערבבים בצל, פלפלים ושום. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות או עד פלפלים הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת חמה חצי חצי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטנית
2
הסר ירקות מחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גלידה נפוליטנית
3
מוסיפים עוף, טרגון, מלח ופלפל למחבת. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, 7 עד 9 דקות או עד עוף הוא זהוב ורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטנית
4
מוסיפים ירקות, חצי וחצי וגבינות לתערובת עוף. להפחית את החום בינוני; להמשיך לבשל 3 עד 5 דקות או עד גבינה מותכת.