פסטה עם שום-סקייפ פסטו
פסטה עם פסטו שום Scape עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו ספגטי, פרמג'יאנו-רג' יאנו, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה קישואים עם שום Scape פסטו, פסטה Shell עם פסטו Scape שום, בייקון, ואפונה עיניים שחורות, ו שום Scape פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פסטו: מחית את scapes שום, פיסטוקים, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד. עם המנוע פועל, לאט לשפוך את השמן דרך הפתח. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל לפי הטעם. (הפסטו שומר במקרר, מכוסה, במשך 1 שבוע או קפוא במשך חודש.)
בסיר גדול של מים רותחים מלוחים בכבדות, לבשל את הספגטי עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
לטאטא יחד 2/3 כוס של פסטו ואת מי פסטה שמורות ולזרוק עם הפסטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.