קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם שום-סקייפ פסטו

פסטה עם שום-סקייפ פסטו
פסטה עם פסטו שום Scape עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו ספגטי, פרמג'יאנו-רג' יאנו, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה קישואים עם שום Scape פסטו, פסטה Shell עם פסטו Scape שום, בייקון, ואפונה עיניים שחורות, ו שום Scape פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פסטו: מחית את scapes שום, פיסטוקים, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד. עם המנוע פועל, לאט לשפוך את השמן דרך הפתח. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל לפי הטעם. (הפסטו שומר במקרר, מכוסה, במשך 1 שבוע או קפוא במשך חודש.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Scapes שוםScapes שום
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בסיר גדול של מים רותחים מלוחים בכבדות, לבשל את הספגטי עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לטאטא יחד 2/3 כוס של פסטו ואת מי פסטה שמורות ולזרוק עם הפסטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות