פסטה עם תירס, פרושוטו ובורטה
אם יש לך פירורי לחם, בוראטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט גבינה עם פיג, פרושוטו ובורטה, תאנים בגריל, פרושוטו ובורטה, ו בורטה פרושוטו פיצה אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגרעינים מהתירס עם סכין חדה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, יוצקים 2 כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
הוסף את הפרושוטו ומבשל במשך כ 4 דקות, או עד השחמה.
מוסיפים את התירס ואת צ ' ילי למחבת ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם. להפוך את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את הפרמזן ואת פרושוטו מבושל. מבשלים דקה אחת, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את פירורי הלחם.
לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה למחבת, יחד עם חצי מהמים השמורים. לזרוק היטב. אם יבש, ואז להוסיף את שאר המים.
מוסיפים חצי מהגבינה ומערבבים היטב. צלחת את הפסטה ולחלק את שאר הגבינה על גבי. מתבלים במלח לפי הטעם.