קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

פסטה עם תירס, פרושוטו ובורטה

פסטה עם תירס, פרושוטו ובורטה
אם יש לך פירורי לחם, בוראטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט גבינה עם פיג, פרושוטו ובורטה, תאנים בגריל, פרושוטו ובורטה, ו בורטה פרושוטו פיצה אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הגרעינים מהתירס עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, יוצקים 2 כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף את הפרושוטו ומבשל במשך כ 4 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את התירס ואת צ ' ילי למחבת ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם. להפוך את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את הפרמזן ואת פרושוטו מבושל. מבשלים דקה אחת, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פרושוטופרושוטו
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים את הפסטה למחבת, יחד עם חצי מהמים השמורים. לזרוק היטב. אם יבש, ואז להוסיף את שאר המים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים חצי מהגבינה ומערבבים היטב. צלחת את הפסטה ולחלק את שאר הגבינה על גבי. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)