פסטה פטריוטית
פסטה פטריוטית יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שום, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פסטה פטריוטית, זוטות פטריוטיות, ו פיצות פטריוטיות.
הוראות
להקציף מיונז, שמנת חמוצה, גבינה כחולה, חלב, חרדל דבש, חומץ, מלח, אבקת שום, פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז ולהעביר לקערה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום ובזיליקום עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
יוצקים תערובת שום מעל פנה.
מערבבים כרובית, עגבניות, פלפל אדום, גבינת מוצרלה, בצל ירוק, וגבינת פרמזן לתערובת פנה; לזרוק למעיל. מכסים ומקררים כדי לערבב טעמים, על 1 שעה.