פסטה פלפל אדום
פסטה פלפל אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שום ורוזמרין; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים פלפל אדום קלוי ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד מעובה מעט. להפריש, ולשמור על חם.
כדי להגיש, מניחים 1 כוס פסטה על כל אחד מ -4 צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם תערובת פלפל כוס 1.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.