פסטה קמפנל עם חמאת פטרוזיליה
פסטה קמפנל עם חמאת פטרוזיליה יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פסטה פוזילי, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט פסטה קמפנל, פסטה קמפנל עם טונאן ועגבניות, ו פסטה קמפנל עם רוטב שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים פטרוזיליה, קליפת לימון, שום במעבד.
מוסיפים חמאה ותהליך עד מעורבב היטב. חמאת פטרוזיליה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מעבירים פסטה לקערה גדולה.
מוסיפים חצי חמאת פטרוזיליה (כ-1/3 כוס) לפסטה (שארית רזרבה לברוקולי עם חמאת פטרוזיליה); זורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.