פסטה קרמית אספרגוס
פסטת אספרגוס שמנת עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לך אספרגוס, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה קרמית אספרגוס, פסטה קרמית אספרגוס, ו אספרגוס קרמי, עשב ופסטה אפונה.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים אספרגוס במשך 3 עד 4 דקות; ניקוז.
בסיר גדול להמיס חמאה על חום בינוני.
לטגן שום ואספרגוס במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף לינגוויני ומבשל במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהעביר צלחת הגשה.
מערבבים מיץ לימון לתוך תערובת אספרגוס; לשפוך תערובת על פסטה.