פסטה קש וחציר
פסטה קש וחציר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.29 דולר למנה. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו מתכון תפוחי אדמה קש (תפוחי אדמה קש רוזמרין באפריל עם לם, קש וחציר, ו חציר וקש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא מים מומלחים לרתיחה מהירה.
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקוף, אבל לא שחום, על 1 דקה.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עוד 1 דקות, תוך ערבוב.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב פשוט סמיך מספיק כדי לצפות קלות את גב הכף. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מוסיפים את האפונה ומסירים מהאש.
מבשלים את הפסטה לאל דנטה. מחזירים את הרוטב לחום.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב. זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל. מסיימים עם פרמזן ופלפל שחור סדוק יותר.