פסטה שום שמנת עם פטריות פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה שום שמנת עם פטריות פרושוטו. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת פרמזן נוספת, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו פסטה שום שמנת עם פטריות פרושוטו, פסטה פרושוטו קרמית, ו צדפות חמאת שום שמנת עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק, שמנת, שום ופלפל אדום כתוש לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 20 דקות.
מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס; לכסות ולשמור חם.
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; sauté עד חום ומכרז, על 8 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מוסיפים תערובת שמנת, פטריות ואפונה ומערבבים על אש נמוכה עד מצופה היטב עם רוטב, על 3 דקות.
מערבבים בפרושוטו. לכסות ולתת לעמוד 1 דקה.
מגישים, מעבירים גבינת פרמזן נוספת בנפרד.