פסטה צלויה עם פטריות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קולקציית המנה העיקרית שלכם. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 649 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן לפתית, בזיליקום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פטוצ'יני עם שלושה עשבים פסטו, כרוב שחור, ופטריות צדפות, פסטה עם שלושה עשבים פסטו, ו פסטה עם עשב-שקדים פסטו.
הוראות
1
שים את הערמונים במעבד מזון ודופק עד קצוצה בערך. לזרוק את עשבי תיבול, פרמזן ושום, ואז דופק שוב עד קצוץ (לא דק מדי).
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים את שמן לפתית, מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מבשלים את הפסטה בשפע של מים מלוחים רותחים, על פי הוראות לארוז. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות עם כמה תיבול עבור 6-8 דקות עד רך ומתחיל חום. כאשר הפסטה מבושלת, לנקז אותו, לחזור למחבת, ואז לערבב דרך פסטו ואת הפטריות.