פסטו ערמונים קלויים ועשבים עם פטריות
פסטה צלויה עם פטריות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קולקציית המנה העיקרית שלכם. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 649 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן לפתית, בזיליקום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פטוצ'יני עם שלושה עשבים פסטו, כרוב שחור, ופטריות צדפות, פסטה עם שלושה עשבים פסטו, ו פסטה עם עשב-שקדים פסטו.
הוראות
שים את הערמונים במעבד מזון ודופק עד קצוצה בערך. לזרוק את עשבי תיבול, פרמזן ושום, ואז דופק שוב עד קצוץ (לא דק מדי).
יוצקים את שמן לפתית, מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם.
מבשלים את הפסטה בשפע של מים מלוחים רותחים, על פי הוראות לארוז. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות עם כמה תיבול עבור 6-8 דקות עד רך ומתחיל חום. כאשר הפסטה מבושלת, לנקז אותו, לחזור למחבת, ואז לערבב דרך פסטו ואת הפטריות.
תגיש עם תוספת פרמזן למעלה, אם תרצה.