פסטו קישואים עם שרימפס ופארפל הוא פסקטריאן תבלין. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פסטה עניבת פרפר מרובה דגנים, מלח כשר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. נסו פרפאלה עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים, שרימפס פרפאל עם פסטו ארוגולה, ו שרימפס עם פרפאל וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו קישואים בכף 1 שמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוציאים מהתבנית ומצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים פסטה, שומרים 1/3 כוס נוזל בישול. במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, 1/4 כוס גבינה, צנוברים, שום, נוזל בישול שמור ו 2/3 כוס קישואים מבושלים. מכסים ומעבדים עד למחית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
באותו תנור הולנדי מבשלים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך. מערבבים פנימה את השרימפס, הפסטה והקישואים שנותרו.