פסטו תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פסטו וסלט שעועית ירוקה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלים בזיליקום קל, תפוחי אדמה חדשים, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה עם פסטו, סלט תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו, ו שעועית ירוקה, עגבניות וסלט תפוחי אדמה עם שקדים ובזיליקום פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסל ספינת קיטור גדול מצויד מעל סיר מים רותחים. כיסוי וקיטור במשך 5 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה לתפוחי האדמה באוניית הקיטור וממשיכים לבשל, מכוסה, לעוד 4 דקות.
מסננים ומיד לצלול לתוך אמבט קרח כדי להתקרר.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה.
מוסיפים את הפסטו ומערבבים את המעיל באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
לעשות קבוצה גדולה של פסטו זה בקיץ כאשר בזיליקום הוא טרי ושופע. אתה יכול להקפיא אותו מגשי קרח, שקית את הקוביות, ויש לו כל השנה להשתמש כרוטב פסטה או כדי לשפר את הטעם של אחד. זה גם מצוין כמו ממרח כריך.
טוסט צנוברים במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני עד חום ריחני וזהוב, רועד את המחבת לעתים קרובות, על 3 דקות.
במעבד מזון, לעבד את צנוברים ושום יחד עד טחון.
מוסיפים את הבזיליקום, פרמזן, מיץ לימון, מלח ופלפל ומעבדים עד טחון דק. עם המכונה פועלת, לאט לשפוך את השמן בזרם יציב דרך צינור ההזנה ולעבד עד מעורבב היטב.