קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פסטיקיו

פסטיקיו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pastitsio, Pastitsio, ו Pastitsio (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין מילוי, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. יש לשטוף במים קרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מבשלים בשר בקר, בצל ושום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים יין, רוטב עגבניות, 1/2 כפית מלח, אגוז מוסקט ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
כדי להכין רוטב לבן, מניחים קמח 1/2 מלח כפית בסיר בינוני על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מהחום; להפריש.
7
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ב 1 כף גבינת קזרי עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מורחים תערובת 1 כוס בשר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים חצי פסטה על תערובת בקר. למעלה עם 1 1/2 כוסות תערובת בשר. חזור על שכבות עם פסטה הנותרים תערובת בשר. למעלה עם רוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מפזרים 4 כפות קסרי וגבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
10
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.