פסטיקיו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pastitsio, Pastitsio, ו Pastitsio (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. יש לשטוף במים קרים; להפריש.
מבשלים בשר בקר, בצל ושום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר.
מוסיפים יין, רוטב עגבניות, 1/2 כפית מלח, אגוז מוסקט ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד עבה.
כדי להכין רוטב לבן, מניחים קמח 1/2 מלח כפית בסיר בינוני על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ב 1 כף גבינת קזרי עד מעורבב.
מורחים תערובת 1 כוס בשר בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים חצי פסטה על תערובת בקר. למעלה עם 1 1/2 כוסות תערובת בשר. חזור על שכבות עם פסטה הנותרים תערובת בשר. למעלה עם רוטב לבן.
מפזרים 4 כפות קסרי וגבינת רומנו.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.