קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות82
מגזין

סלט טונה בגריל Niçoise

סלט טונה בגריל Niçoise
סלט טונה בגריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 483 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סטייקים טונה, רסק אנשובי מעוגל, ציפורן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלט טונה בגריל Niçoise, Salade Niçoise עם פאן צרוב טונה, ו סלמון צלוי Niçoise.

הוראות

1
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, רסק שום, ומרח אנשובי בקערה קטנה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף קורנית, בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מבשלים שעועית בסיר 4 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת. חצי תפוחי אדמה בעוד עדיין חם (לקלף אם תרצה) ולזרוק עם 2 כפות רוטב בקערה, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מברשת טונה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל, ואז גריל על מתלה משומן קלות, חשוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה בחוץ אבל עדיין ורוד במרכז, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
בואו טונה לעמוד 3 דקות, ואז לפרוץ גדול (3 אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
להעביר טונה למגש גדול טפטוף עם 2 עד 3 כפות ההלבשה העליון עם צלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מעבירים תפוחי אדמה למגש עם טונה, הזמנת קערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
שעועית ניקוז יבש טפיחה. לזרוק שעועית בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק חסה בקערה עם 2 כפות רוטב ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק עגבניות בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מסדרים זיתים וביצים על מגש ומפזרים סלט פטרוזיליה ו / או בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
12
מגישים סלט עם נשאר רוטב בצד.
1
* טונה יכולה להיות מבושלת במחבת גריל משומנת היטב חם קל על חום גבוה בינוני.* שעועית ותפוחי אדמה ניתן לבשל 1 שעה קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב בעוד חם ולתת לעמוד. לא להתלבש שעועית עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 אינץ ' עבה) סטייקים טונה(1 אינץ ' עבה) סטייקים טונה1(יכול להיות או להרחיק)הדבק אנשובי מעוגלהדבק אנשובי מעוגל3(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה דק ו / או בזיליקוםפטרוזיליה טרייה קצוצה דק ו / או בזיליקום340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חסה בוסטון (2 ראשים), עלים מופרדים וגדולים נקרעים לחתיכותחסה בוסטון (2 ראשים), עלים מופרדים וגדולים נקרעים לחתיכות43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס סחוט בקבוקי צלפים1/4 כוס סחוט בקבוקי צלפים2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץ דקבזיליקום טרי קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון1גדולשן שום, טחון ופירה למשחה עם 1/2 כפית מלחשן שום, טחון ופירה למשחה עם 1/2 כפית מלח1פיינטעגבניות שרי או ענביםעגבניות שרי או ענבים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוזשעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז4largesביצים גדולות קשות, לרבעיםביצים גדולות קשות, לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1-עד 2 אינץ') תפוחי אדמה (רצוי זהב יוקון)(1-עד 2 אינץ') תפוחי אדמה (רצוי זהב יוקון)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אדוםחומץ יין אדום3(חוֹרֶף)שאלות טחוןשאלות טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי להבריששמן צמחי להבריש1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקניסואז או זיתים שחורים נרפאו במי מלח אחריםניסואז או זיתים שחורים נרפאו במי מלח אחרים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק