סלט טונה בגריל Niçoise
סלט טונה בגריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 483 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סטייקים טונה, רסק אנשובי מעוגל, ציפורן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלט טונה בגריל Niçoise, Salade Niçoise עם פאן צרוב טונה, ו סלמון צלוי Niçoise.
הוראות
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, רסק שום, ומרח אנשובי בקערה קטנה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
להקציף קורנית, בזיליקום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים שעועית בסיר 4 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת. חצי תפוחי אדמה בעוד עדיין חם (לקלף אם תרצה) ולזרוק עם 2 כפות רוטב בקערה, ואז מגניב.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
מברשת טונה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל, ואז גריל על מתלה משומן קלות, חשוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה בחוץ אבל עדיין ורוד במרכז, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
בואו טונה לעמוד 3 דקות, ואז לפרוץ גדול (3 אינץ') חתיכות.
להעביר טונה למגש גדול טפטוף עם 2 עד 3 כפות ההלבשה העליון עם צלפים.
מעבירים תפוחי אדמה למגש עם טונה, הזמנת קערה.
שעועית ניקוז יבש טפיחה. לזרוק שעועית בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק חסה בקערה עם 2 כפות רוטב ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק עגבניות בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש.
מסדרים זיתים וביצים על מגש ומפזרים סלט פטרוזיליה ו / או בזיליקום.
מגישים סלט עם נשאר רוטב בצד.
* טונה יכולה להיות מבושלת במחבת גריל משומנת היטב חם קל על חום גבוה בינוני.* שעועית ותפוחי אדמה ניתן לבשל 1 שעה קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב בעוד חם ולתת לעמוד. לא להתלבש שעועית עד ממש לפני ההגשה.