מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, זרעי קימל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כריך פסטרמה מתוק ומתובל, סלט פסטרמה מתוק ומתובל לאחר אימון, ו פסטרמה וגבינה בקרמל בצל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמחים, זרעי קימל, מלח ופלפל בקערה גדולה לטאטא עד התערובת היא סודה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
טפטוף ב 3/4 כוס מי הקרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. (
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
הוסף את 2 כפות האחרון של מי קרח במידת הצורך, אבל לא overwork את הבצק או שזה יהיה קשה.) להפוך את התערובת על משטח עבודה נקי ללוש רק עד כל חתיכות יבשות משולבים, על 20 שניות. (לא overwork הבצק.) מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים שטוחים, אחד מעט גדול יותר מהשני. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.עבור המילוי: להביא סיר קטן של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד סכין מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מסננים במסננת ולהעביר לקערה בינונית; להפריש.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את הפסטרמה ומבשלים, מערבבים מדי פעם עם כף עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להסיר את הפסטרמה עם כפית מחורצת לקערה עם תפוחי אדמה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את הבצל למחבת ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את כרוב הניצנים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
10
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
11
מוסיפים את מרק העוף, החרדל והחומץ ומערבבים לשלב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. לבשל עד הנוזל פשוט מגיע ומבשלים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים אותו על המדף בעוד התנור מתחמם.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר של בצק על 13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו לעזוב 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק על משטח מקומח קלות לכ -12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפים
4
מברשת את הבליטה של הקרום בצלחת העוגה עם שכבה דקה של החלב, חצי וחצי, או שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
הוסף את המילוי להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
6
מפזרים את הגבינה על המילוי ומכסים עם גיליון 12 אינץ ' של בצק. לקצץ את הבצק העודף מן הקרום העליון כדי להתאים את הבליטה של הקרום התחתון. לחץ על הקצוות של הקרום התחתון העליון יחד עם האצבעות.באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק כדי לאטום אותו בחוזקה. עם סכין חדה, לחתוך 6 חריצים בקרום העליון, מרווחים באופן שווה ומקרינים מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מברישים את החלק העליון של העוגה עם החלב שנותר, חצי וחצי, או שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
8
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים עד קרום העוגה הוא חום זהוב המילוי מבעבע, כ 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
הסר מהתנור ולתת לשבת על מתלה חוט על תבנית האפייה להתקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.