פסטרמה-סטייק נרפא
סטייק פסטרמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, סוכר חום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק חצאית נרפא בייקון עם Chanterelles ו Shallots, בייגל פסטרמה חם, ו סלמון פסטרמה.
הוראות
במחבת בינונית, טוסט זרעי כוסברה וחרדל, פלפל חילבה על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
העברה למשטח עבודה כדי להתקרר. באמצעות הצד של סכין השף, למחוץ בגסות את התבלינים.
שמים את התבלינים הכתושים בקערה ומוסיפים את השום, מלח כשר, סוכר חום וג ' ינג ' ר. לשפשף את התערובת על שני הצדדים של סטייק ולשים את הבשר בשקית ניילון חסון. להכניס למקרר לפחות 18 ועד 24 שעות.
לגרד את תערובת התיבול מהסטייק. הגדר מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום מתון במשך 3 דקות. להעלות את החום למתינות גבוהה, להוסיף את השמן וחום עד כמעט עישון.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, על 4 דקות. מנמיכים את החום עד בינוני, להפוך את הסטייק ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הבשר על פני התבואה ומגישים.
הפוך קדימה: סטייק מבושל יכול להיות בקירור לילה.
המלצת יין: זינפנדל קליפורניה צעיר עם הרבה תבלין ופירות היו זוג הטוב ביותר עם סטייק נרפא זה. נסה את הבחירה של יינן שיא גייזר 1997 או בכרם פאגאני שמורת סנט פרנסיס 1996.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.