פסיפלורה-ג'לי פירות
ג'לי פסיפלורה יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 38 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, פירה פסיפלורה כמו גויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: גלאי פירות אינטנסיביים, גלידות פירות מוגזים, ו ג'לי יין קינוח עם פירות הדר.
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד 2 ליטר ולתת לעמוד 4 דקות כדי לרכך.
חום ג ' לטין מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד מומס. מערבבים 2 כוסות סוכר עד מומס, ולאחר מכן מערבבים מיץ לימון.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לשטוף כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. להפחית את החום בינוני נמוך לרתיחה, חשוף, ללא ערבוב, 13 דקות (לצפות בזהירות, כך התערובת לא להרתיח מעל).
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות עבור בועות להתפוגג. (לרפרף כל קצף שנשאר לאחר 5 דקות.) מערבבים בתשוקה-פירה פירות (לא לגרד את התחתית של מחבת; להשאיר כל חתיכות כהה מקל).
יוצקים לתוך תבנית אפייה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, לפחות 12 שעות.
הפעל סכין חדה סביב קצה של ג ' לטין ולהתהפך על קרש חיתוך.
חותכים לרצועות 1/2 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך רצועות לחתיכות 1 אינץ'. ממש לפני ההגשה, לזרוק בעדינות gelées בקערת סוכר מעיל, הברשה מעל עודף.
Gelées, ללא ציפוי סוכר, לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.