קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעימות לב שוקולד

פעימות לב שוקולד
פעימות לב שוקולד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגות שוקולד ללב-Of-My-Heart, לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם, ו עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת גיליון 13 על 17 אינץ ' ומשרטטים את הקרקעית והצדדים עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מנפים יחד את 3 כוסות הסוכר, הקמח, הקקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
4
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן, ותמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר) והמרכז מרגיש מוצק למגע, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו להתקרר במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לחתוך את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
עם חותך הלב, לחתוך את הלב ולמקם אותם על מחבת סדין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
שלב את המים 1/4 כוס, סירופ תירס, ואת הסוכר בסיר מצויד מדחום ממתקים. מביאים לרתיחה ומרתיחים לשלב "כדור רך", או על 235 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
3
מפזרים את הג ' לטין על 2 כפות מים ולתת להתמוסס. כאשר הסירופ מגיע 235 מעלות F, להסיר אותו מהחום, להוסיף את הג ' לטין, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
סירופסירופ
מיםמים
4
יוצקים את הסירופ לתוך חלבוני הביצה הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
5
מוסיפים את הוניל ומוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל אדום כדי להפוך אותו ורוד ולהמשיך להצליף עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ונילוניל
6
עם קצה רגיל גדול בשקית מאפה, מרשמלו צינור על חצי לבבות העוגה כדי לכסות את פני השטח לחלוטין. למעלה עם לבבות עוגה שנותרו ליצור כריכים. על גבי העוגות, דמעות צינור 2 בפגישה V בתחתית כדי ליצור לב.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
מפזרים את המרשמלו קלות עם סוכר אדום.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
סוכרסוכר