פעימות לב שוקולד
פעימות לב שוקולד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגות שוקולד ללב-Of-My-Heart, לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם, ו עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת גיליון 13 על 17 אינץ ' ומשרטטים את הקרקעית והצדדים עם קלף או נייר שעווה.
מנפים יחד את 3 כוסות הסוכר, הקמח, הקקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן, ותמצית וניל בקערה בינונית.
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר) והמרכז מרגיש מוצק למגע, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לחתוך את העוגה.
עם חותך הלב, לחתוך את הלב ולמקם אותם על מחבת סדין.
שלב את המים 1/4 כוס, סירופ תירס, ואת הסוכר בסיר מצויד מדחום ממתקים. מביאים לרתיחה ומרתיחים לשלב "כדור רך", או על 235 מעלות F.
בינתיים, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.
מפזרים את הג ' לטין על 2 כפות מים ולתת להתמוסס. כאשר הסירופ מגיע 235 מעלות F, להסיר אותו מהחום, להוסיף את הג ' לטין, ומערבבים.
יוצקים את הסירופ לתוך חלבוני הביצה הקצפת.
מוסיפים את הוניל ומוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל אדום כדי להפוך אותו ורוד ולהמשיך להצליף עד נוקשה.
עם קצה רגיל גדול בשקית מאפה, מרשמלו צינור על חצי לבבות העוגה כדי לכסות את פני השטח לחלוטין. למעלה עם לבבות עוגה שנותרו ליצור כריכים. על גבי העוגות, דמעות צינור 2 בפגישה V בתחתית כדי ליצור לב.
מפזרים את המרשמלו קלות עם סוכר אדום.