גשו לסופר וקנו חצילים, חלב, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו מוסקה חצילים, מוסקה כבש וחציל, ו מוסקה חצילים בגריל (מתכונים דומים).
מברישים את פרוסות החצילים בשמן, ומניחים על תבנית אפייה. צלוי עד שחום בצד אחד, כ 5 דקות. הגדר תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חציל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים עד מתרכך. להתפורר בעגל, ומבשלים עד להשחמה שווה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את רסק העגבניות, הפטרוזיליה ובשר הבקר. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. מערבבים את פירורי הלחם, הזמנה 1 כף מאוחר יותר, להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
רסק עגבניות
מלאי בשר
פטרוזיליה
שום
בצל
עגל
5
ממיסים את החמאה הנותרת בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים את הקמח עד חלקה, ואז בהדרגה מערבבים את החלב כך שאין גושים טופס. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מניחים שכבה של חציל על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. למעלה עם חצי מתערובת העגל, וחצי מגבינת הפטה. חזור על השכבות, ולאחר מכן למקם חציל שנותר בשכבה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטה
חציל
עגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
יוצקים את הרוטב על כל, ומפזרים פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
רוטב
9
אופים במשך 45 דקות, חשוף, בתנור שחומם מראש, או עד השחמה תוסס.