פעמיים אפוי בטטה עם מרשמלו קלוי
פעמיים אפוי בטטה עם מרשמלו קלוי נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים עם מרשמלו, פעמיים אפוי בטטה עם סוכר חום, פקאן ומרשמלו, ו מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 ולהגדיר גיליון נייר בתחתית. לשפשף את תפוחי האדמה המתוקים עם השמן ולדקור כל אחד בכל רחבי עם מזלג 5 או 6 פעמים. צולים את תפוחי האדמה ישירות על מתלה התנור במשך כשעה, עד במכרז.
פיצול כל בטטה לאורך בזהירות לגרד את הבשר לסיר גדול.
מעבירים 12 מחצאי עור תפוחי האדמה לתבנית אפייה (השליכו את 6 חצאי העור הנותרים). באמצעות מקציף, מחית שוט את תפוחי האדמה המתוקים מעל חום מתון עד יבש מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את החמאה, סירופ מייפל וקינמון. מתבלים את התערובת עם מלח קאיין, לטאטא עד שהוא חלק וחם.
כפית את תפוחי האדמה המתוקים לתוך 12 העורות. לחץ על מרשמלו המיני על פירה בטטות.
אופים את תפוחי האדמה במרכז התנור במשך 10 עד 15 דקות, עד מחומם דרך. הפעל את broiler ו לצלות במשך כ 1 דקה, עד מרשמלו מיני קלויים. לחלופין, להשחים את המרשמלו באמצעות מבער מטבח.
מגישים את תפוחי האדמה פעמיים אפוי מיד.