קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פפילוט של בס מפוספס עם עשבי תיבול ואיולי מהיר

פפילוט של בס מפוספס עם עשבי תיבול ואיולי מהיר
פפילוט של בס מפוספס עם עשבי תיבול ואיולי מהיר דורש כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 603 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בס מפוספס, חלמונים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. פפילוט של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר, באס פסים אנד פפילוט, ובס פסים פראי אנד פפילוט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מסדרים 2 מדפים בתנור במרחק סביר אחד מהשני. הדג העטוף בנייר כסף יצטרך קצת מקום להתנפח ולהתרחב תוך כדי בישול. עדיף לסדר מחדש את מדפי התנור כשהתנור עדיין לא חם. מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים את תפוחי האדמה עד לריכוך, כ-45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מורחים יריעת נייר כסף באורך 2 רגל על משטח שטוח כש-1/2 ממנו תלוי על השיש לפניכם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
שים את הדג, עם העור כלפי מטה, אופקית, על נייר הכסף ליד קצה הדלפק ומשאיר בערך 1 1/2 אינץ' של נייר כסף משני הצדדים. מתבלים את צד הבשר של הדג במלח ופלפל, לפי הטעם, ומפזרים מעט שמיר, פטרוזיליה וכמה פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מטפטפים על הדג כ-2 כפות שמן. מקפלים את נייר הכסף בחזרה על הדג ומקפלים פנימה את דפנות נייר הכסף פעמיים. השאר קצת אוויר בחבילה, גלגל את החלק העליון של נייר הכסף למטה פעמיים ותאסף את החלק העליון כדי ליצור חלון, השאר בערך 6 עד 8 אינץ' בין הדג לחלק העליון. זה צריך להיראות כמו חבילה קטנה, עם כל הצדדים אטומים. צריך להישאר מספיק מקום מסביב לדג כדי לאפשר לאדים להצטבר תוך כדי בישול, וליצור מעטפה מנופחת מסביב לדג. חזור על הפעולה עם 3 נתחי הדג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
שמים את שיני השום בקערה של מעבד מזון ומקציפים עד שהשום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את החלמונים ומקציפים לתערובת. כאשר תפוח האדמה מבושל לחלוטין ועדיין חם, מניחים אותו על משטח ישר ופורצים אותו לאורכו. השתמשו בכף כדי לגרוף את הבשר, בסך הכל כ-3 עד 4 כפות, והוסיפו אותו למעבד. דופק לשילוב. כשהמעבד פועל, מוסיפים באיטיות את 1/2 כוס שמן הזית, דרך הפתח בחלק העליון, בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מוסיפים את הסוכר ומיץ הליים ופולסים לשילוב. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
בעזרת 2 ניירות אפייה, שמים 2 ממעטפות נייר הכסף על כל דף ומוסיפים מעט מים לתחתית התבנית. מים אלה ייצרו אדים נוספים בתנור בזמן שהדג מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים את ניירות האפייה על 2 מדפי התנור ואופים, ללא הפרעה, עד שהמעטפות מתחילות להתנפח, כ-12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור ומעבירים מיד ל-4 צלחות ארוחת ערב. להגשה שוברים את נייר הכסף ומטפטפים את האיולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בס פסים עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.