תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פפרדלה טרי עם דלעת סקווש ו טימין קרם רוטב. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלי טימין, גבינת פרמזן, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה, Pappardelle עם דלעת סקווש, חמאה משחימה, ו Chard, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגלגל את הפסטה: להגדיר מכונת פסטה או מצורף פסטה של מערבל לעמוד להגדרה הרחבה ביותר (על רוב המכונות הוא הגדרת מספר אחד).אבק קל תבנית אפייה עם קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קורט גדול מלח דק
2
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות, מניחים 1 חתיכת בצד לגלגל, ומכסים את החלקים הנותרים עם ניילון נצמד.לשטח את הבצק לתוך דיסק ולהעביר אותו דרך מכונת הפסטה. מקפלים את הבצק בשליש לאורכו ולחץ למטה כדי לאטום. להעביר את הבצק דרך המכונה שוב מתחיל עם הצד הקצר (כלומר, נפרש), לחזור על קיפול ועובר דרך המכונה עוד פעם אחת, ולאחר מכן להעביר את הבצק דרך המכונה פעמיים ללא קיפול. (אם הבצק או המכונה הופך דביק, אבק קל עם קמח ולהמשיך.) ללא קיפול, להמשיך להעביר את הבצק דרך המכונה פעמיים לכל הגדרה, לצמצם את ההגדרה בכל פעם עד הבצק הוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרך (בדרך כלל הגדרת מספר שבע). אבק את גיליון פסטה עם קמח משני הצדדים לחתוך אותו חצי widthwise. מקפלים כל חתיכה בשלישים ומניחים אותם על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד.חזור על התהליך עם הנותרים 3 חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
חותכים כל גיליון פסטה מקופל לרצועות בעובי 1 אינץ ' לאורכו. לפתוח את הרצועות, למקם אותם על תבנית אפייה, ולזרוק קלות עם קמח. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר בזמן שאתם מכינים את הרוטב.עבור הרוטב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, להכין את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קולף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל, שום, ומלח נמדד ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את הסקווש, קורנית, פלפל נמדד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מתחילה חום ופשוט נותן דרך כאשר פירסינג עם סכין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
יוצקים את השמנת, מערבבים כדי לצפות את הירקות, ומביאים לרתיחה. מערבבים את הגבינה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
10
מוסיפים את הפסטה השמורה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -1 עד 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הפסטה ישירות לתוך הרוטב. שמור 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
הסר את הפסטה והרוטב מחום וזרוק עם מלקחיים כדי לצפות את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מוסיפים את מי הפסטה השמורים על ידי כף כדי להגיע לעקביות הרוטב הרצוי. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.