פפרדלה טרייה עם דלורית ורוטב קרם טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פפרדלה טרי עם דלעת סקווש ו טימין קרם רוטב. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלי טימין, גבינת פרמזן, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה, Pappardelle עם דלעת סקווש, חמאה משחימה, ו Chard, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
לגלגל את הפסטה: להגדיר מכונת פסטה או מצורף פסטה של מערבל לעמוד להגדרה הרחבה ביותר (על רוב המכונות הוא הגדרת מספר אחד).אבק קל תבנית אפייה עם קמח; להפריש.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות, מניחים 1 חתיכת בצד לגלגל, ומכסים את החלקים הנותרים עם ניילון נצמד.לשטח את הבצק לתוך דיסק ולהעביר אותו דרך מכונת הפסטה. מקפלים את הבצק בשליש לאורכו ולחץ למטה כדי לאטום. להעביר את הבצק דרך המכונה שוב מתחיל עם הצד הקצר (כלומר, נפרש), לחזור על קיפול ועובר דרך המכונה עוד פעם אחת, ולאחר מכן להעביר את הבצק דרך המכונה פעמיים ללא קיפול. (אם הבצק או המכונה הופך דביק, אבק קל עם קמח ולהמשיך.) ללא קיפול, להמשיך להעביר את הבצק דרך המכונה פעמיים לכל הגדרה, לצמצם את ההגדרה בכל פעם עד הבצק הוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרך (בדרך כלל הגדרת מספר שבע). אבק את גיליון פסטה עם קמח משני הצדדים לחתוך אותו חצי widthwise. מקפלים כל חתיכה בשלישים ומניחים אותם על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד.חזור על התהליך עם הנותרים 3 חתיכות של בצק.
חותכים כל גיליון פסטה מקופל לרצועות בעובי 1 אינץ ' לאורכו. לפתוח את הרצועות, למקם אותם על תבנית אפייה, ולזרוק קלות עם קמח. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר בזמן שאתם מכינים את הרוטב.עבור הרוטב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, להכין את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום, ומלח נמדד ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו, כ -5 דקות.
מוסיפים את הסקווש, קורנית, פלפל נמדד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מתחילה חום ופשוט נותן דרך כאשר פירסינג עם סכין, על 10 דקות.
יוצקים את השמנת, מערבבים כדי לצפות את הירקות, ומביאים לרתיחה. מערבבים את הגבינה ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפסטה השמורה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -1 עד 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הפסטה ישירות לתוך הרוטב. שמור 1/2 כוס מי הפסטה.
הסר את הפסטה והרוטב מחום וזרוק עם מלקחיים כדי לצפות את הפסטה.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים על ידי כף כדי להגיע לעקביות הרוטב הרצוי. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מקשטים עם עוגיות amaretti (אם משתמשים).