פפריקה-שפשף Tenderloin עם חמאת הדר חרדל
פפריקה שפשף Tenderloin עם חמאת הדר חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם אבקת חרדל, רוטב סויה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם רוטב ברביקיו חרדל, קקאו שפשף בשר חזיר Tenderloin עם רוטב חרדל Chipotle, ו עוף שפשף פפריקה-הרב (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הסטייקים עם שמן זית ומפזרים אותם עם פפריקה החמה, משפשף את המעיל. מתבלים את הסטייקים במלח ומעבירים אותם למחבת קלייה קטנה. צלוי במשך כ 1 1/2 שעות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של סטייקים רושמים 125 עבור בינוני-נדיר.
בינתיים, במעבד מזון מיני, מחית את מיסו עם רוטב סויה, מיץ ליים וגלידה, אבקת חרדל, מיץ תפוזים, מאניס קקפ ופפריקה מתוקה.
בסיר בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים את תערובת מיסו ומקציפים מעל חום מתון עד חלקה וקרם, על 1 דקה. שמור על חום נמוך.
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, 4 דקות בסך הכל.
מעבירים את הסטייקים לצלחות ומגישים עם חמאת הדרים-חרדל.