פפרנוטר (עוגיות חג המולד סקנדינביות)
פפרנוטר (עוגיות חג המולד סקנדינביות) הוא מזנון שמגיש 48. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 79 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם יש לכם קמח, פלפל גרוס, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פפרנוטר (עוגיות חג המולד סקנדינביות) , עוגיות שקדים סקנדינביות ועוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד נורווגיות, סהרוני שימור שזיפים מתובל גזר ותפוז שוקולד .
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים מספר ניירות אפייה.
מקציפים את הביצים, הסוכר הלבן והסוכר החום בקערה עד שהסוכר נמס, ולאחר מכן טורפים פנימה מיץ לימון, שקדים, אבקת אפייה, קינמון, ג'ינג'ר, פלפל שחור, פלפל אנגלי וציפורן עד לאיחוד יסודי.
מערבבים פנימה קמח לקבלת בצק דביק.
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח היטב, ולשים את הבצק 1 עד 2 דקות, מוסיפים עוד קמח במידת הצורך, לקבלת בצק חלק וניתן לעבודה. קורצים חתיכות בצק ומגלגלים אותן לכדורים בקוטר של כ-1 1/2 סנטימטר, ומניחים את הכדורים על ניירות האפייה המוכנים במרחק של לפחות סנטימטר אחד זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז העוגיה יוצא נקי, כ-25 דקות.
הסר מהדפים מיד אל מדפי קירור כדי למנוע מהעוגיות להתקשות מדי.
מערבבים יחד את הסוכר והמים של קונדיטורים ליצירת זיגוג, ומטפטפים כל עוגייה בעודה חמימה מעט עם כ-1/2 כפית, מורחים אותה סביב החלק העליון של העוגיה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.