קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

פצפוצי חמאת בוטנים מצופים שוקולד

פצפוצי חמאת בוטנים מצופים שוקולד
פצפוצי חמאת בוטנים מצופים שוקולד הוא תבלין המשרת 40. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 204 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם קרקרים עגולים חמאתיים, סוכריות סוכריות צבעוניות, ציפוי קונדיטורים וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תפוחים מצופים חמאת בוטנים שוקולד, מצופה שוקולד חמאת בוטנים בננה אבא, ו שוקולד חמאת בוטנים בננה סוכר מצופה סופגניות.

הוראות

1
מורחים כ -1 כפית חמאת בוטנים על כל אחד ממחצית הקרקרים. למעלה עם קרקרים הנותרים לעשות חמאת בוטנים "כריכים".
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
לכריכהלכריכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
ממיסים קליפת שקדים בטעם שוקולד או ציפוי סוכריות וניל בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים ולא רותחים. מנמיכים את האש ושומרים על שוקולד בחלק העליון של הדוד הכפול על פני מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
טובלים כל "כריך" קרקר בשוקולד, ומאפשרים לעודף להתנקז חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לכריכהלכריכה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מניחים קרקרים מצופים על נייר שעווה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מפזרים זילוף רב צבעוני או קישוט חג אחר. אפשר ציפוי להגדיר לחלוטין, הצבת במקרר במשך 15 דקות, במידת הצורך. אחסן בין שכבות נייר שעווה במקום קריר ויבש, או במקרר. אלה גם קופאים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

טבילה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.