פצצת ההמבורגר פסטרמה
אם יש לכם לחמניות בורגר, חמוצים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו המבורגר פסטרמה, רוקי מאונטיין פסטרמה בורגר, ו פצצת הפטל של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בשר לארבעה אפילו חמישה אונקיות מנות, בעדינות לחיצה על כל אחד לקציצה על 4 1/2 אינץ ' רחב. מכסים בפלסטיק ומקררים עד הצורך. בינתיים, לשלב מיונז, קטשופ, חומץ, סוכר, להתענג בקערה קטנה. מערבבים עם כפית עד חלקה. תניח בצד.
מניחים כמה שיותר פסטרמה כמו יכול להתאים בשכבה אחת ב 12 אינץ ' לא מקל או מחבת ברזל יצוק או מחבת ומניחים על חום גבוה בינוני. מבשלים עד פסטרמה הוא משחימים היטב פריך בצד הראשון, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, כ -45 שניות יותר.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. חזור עם שנותר פסטרמה, הצבת ישירות על מחבת חמה, באמצעות קבוצות רבות ככל הדרוש (כנראה תצטרך על שלוש קבוצות). שים פסטרמה בצד עד שיהיה צורך.
להחזיר מחבת ריקה כדי לחמם (להשאיר את שומן פסטרמה) ולהוסיף שתי לחמניות, לחתוך בצד למטה. טוסט עד חום זהוב, על 1 דקה. חזור עם הלחמניות שנותרו. הגדר בצד
החזירו את המחבת לחום. קציצות המבורגר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ולהוסיף פאן. מבשלים עד להשחמה היטב משני הצדדים ומרכז ההמבורגר קורא 130 מעלות על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר, על 5 דקות בסך הכל, מרפרף והוספת גבינה באמצע הבישול. בעוד המבורגרים מבשלים, מחלקים תערובת מיונז וסלט קול שווה בין לחמניות תחתית. למעלה עם המבורגרים מבושלים, פסטרמה פריך, וחולצות לחמניה.