פקאן ממולא תפוחי טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פקאן ממולאים תפוחים Tempuran. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בקושי קצפת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים שיבולת שועל פקאן תאריך קינמון, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.
הוראות
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, וניל, חתיכות פקאן ואת ביצה לבן לקערה קטנה לערבב היטב. לכסות את הקערה ולשים אותו במקרר, עד מקורר היטב.כאשר מוכן לשרת prep התפוחים באמצעות תפוח-corer להסיר את כל הליבה של כל תפוח. הפעל את הקורר דרך התפוח כולו, מה שהופך את חור מלמעלה למטה.
מניחים את כל התפוחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל התפוחים במשך כדקה אחת. אתה רוצה בקושי לבשל את התפוחים. הם עדיין צריכים להיות פריכים ומוצקים ולשמור על צורתם. לאחר מגניב מספיק כדי לטפל למלא כל תפוח עם תערובת פקאן מקורר היטב, זה צריך להיות דביק למדי ולא בכלל נוזל. כנראה יהיה לך יותר תערובת פקאן ממה שאתה צריך. תשמרי את זה לגלידה, או שתאפי את זה לעוגייה נהדרת. לאחר מילוי להעביר את התפוחים prepped למקרר בזמן שאתה עושה את טמפורה batter.In קערה בגודל בינוני.
מוסיפים את הביצה והמים לקערה. הקפד להשתמש במים קרים מאוד. מנפים את הקמח וממתקים סוכר לתוך הקערה ומערבבים קלות עם מזלג. תיזהר לא לערבב יותר מדי את הבלילה.לעבוד אחד בכל פעם, לגלגל את התפוחים סביב בבלילה. ואז לזרוק אותם בזהירות לתוך טיגון עמוק שחומם מראש ל 360 מעלות F. לצפות בהם הם מקבלים חום זהוב מהר מאוד. הם כנראה יבשלו בפחות מדקה.
מגישים אותם חם, 2 לאדם, עם מנה קטנה של קצפת ממותק בקושי וקמצוץ קינמון.