קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן ממולא תפוחי טמפורה

פקאן ממולא תפוחי טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פקאן ממולאים תפוחים Tempuran. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בקושי קצפת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים שיבולת שועל פקאן תאריך קינמון, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.

הוראות

1
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, וניל, חתיכות פקאן ואת ביצה לבן לקערה קטנה לערבב היטב. לכסות את הקערה ולשים אותו במקרר, עד מקורר היטב.כאשר מוכן לשרת prep התפוחים באמצעות תפוח-corer להסיר את כל הליבה של כל תפוח. הפעל את הקורר דרך התפוח כולו, מה שהופך את חור מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את כל התפוחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל התפוחים במשך כדקה אחת. אתה רוצה בקושי לבשל את התפוחים. הם עדיין צריכים להיות פריכים ומוצקים ולשמור על צורתם. לאחר מגניב מספיק כדי לטפל למלא כל תפוח עם תערובת פקאן מקורר היטב, זה צריך להיות דביק למדי ולא בכלל נוזל. כנראה יהיה לך יותר תערובת פקאן ממה שאתה צריך. תשמרי את זה לגלידה, או שתאפי את זה לעוגייה נהדרת. לאחר מילוי להעביר את התפוחים prepped למקרר בזמן שאתה עושה את טמפורה batter.In קערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצה והמים לקערה. הקפד להשתמש במים קרים מאוד. מנפים את הקמח וממתקים סוכר לתוך הקערה ומערבבים קלות עם מזלג. תיזהר לא לערבב יותר מדי את הבלילה.לעבוד אחד בכל פעם, לגלגל את התפוחים סביב בבלילה. ואז לזרוק אותם בזהירות לתוך טיגון עמוק שחומם מראש ל 360 מעלות F. לצפות בהם הם מקבלים חום זהוב מהר מאוד. הם כנראה יבשלו בפחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגישים אותם חם, 2 לאדם, עם מנה קטנה של קצפת ממותק בקושי וקמצוץ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה