פקאן-עוגת גזר
עוגת פקאן-גזר דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, פקאן, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: רול עוגת פקאן וגזר, עוגת גזר פקאן, ו תפוח-עוגת גזר פקאן.
הוראות
להביא גזר ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז. לא לנקז.
תהליך תערובת גזר בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מידה 1 מחית כוס, ולהניח בצד.
לנצח חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח עוגה ואת 4 המרכיבים הבאים.
מערבבים גזר, חלב חמאה ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת גזר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בפקאנים. הבלילה כפית למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
מורחים עם ציפוי גבינת שמנת הדר.
הערה: הבלילה עשויה להיות כפיות באופן שווה לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 ' במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
מורחים ציפוי גבינת שמנת הדרים בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.